Zot shpeton prej kesaj gjen dje! Ndodh fen omeni i çud itshëm pas tër metit tra gjik në Turqi(VIDEO)


Të paktën 4 të vd ekur dhe 120 të pla gosur. Ky është bilanci paraprak i tërmetit në Turqi, ndërsa një numër i madh qytetarësh dyshohet se janë ende nën rrë noja.Izmiri u go dit edhe nga një cunami fill pas tër metit, i cili mbyti një person.Ndërkohë, pak para cunamit siç duket edhe në videon që shoqëron këtë lajm, uji u tërhoq duke shkaktuar jo pak habi tek qytetarët.

Një pjesë e tyre u mblodhën në breg, ndërsa autoritetet bënë thirrje që të largoheshin prej atyre zon ave pasi pritej një cunam.Niveli i ujit u rrit deri në një metër në Izmir duke ngjallur jo pak pa nik tek qytetarët.