Vjosa Osmani I Thyen Te Gjitha Rekordet, Eshte Personi Me I Votuar Ne Histori !! Ja Sa Vota I Mori

Vjosa Osmani I Thyen Te Gjitha Rekordet, Eshte Personi Me I Votuar Ne Histori !! Ja Sa Vota I Mori


Vjosa Osmani i thyen te gjitha rekordet, eshte personi me i votuar ne Histori !! Ja sa vota i mori…Drej.tuesja e ini ciativës “Guxo” dhe kandi.datja e Lëvizjes Vetëvendosje për presi dente, Vjosa Osmani,edhe zyrtarisht është njeriu më i votuar në histo.rinë e zgjedhjeve në Kosovë që prej kur ato organi zohen me lista të hapura.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

38-vjeç.arja që mban pozitën e ushtru eses së detyrës së Presi.dentit, në zgjedhjet e 14 shkurtit ka marrë besimin e gjithsejt 300 mijë e 788 kosovarëve të cilët kanë shën.uar numrin dy në listën e partisë që drejton Albin Kurti e i cili zyr.tarisht nuk ishte pjesë e garës si rezul tat i një vendimi të Gjykatës Kushte.tuese.Ajo ka arritur që bashkë me kandi.datët e saj për deputetë të fitojë 7 ulëse në Ku vendin e Repu.blikës së Kosovës.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

HOME