“U martova me mblesëri dhe isha e v irgjër”, Dorina Mema e thote troc: Burri im i parë ishte


Modelja e Fitness-it, Dorina Mema, ishte e ftuar në rubrikën “N’fermë”, në “E Diell”.Teksa po flitej për martesën, e gjyshja e femrës po tregonte historinë e saj të dashurisë, Dorina rrëfeu të sajën.Ajo tha se është mbaruar me mblesëri dhe ka respektuar të gjitha traditat shqiptare.“Martesën e parë e kam pasur me shkes, jam martuar me ato traditat, e vi rgjër, unë ashtu kam qenë, babai i Irsit ishte i pari për mua. Ne kishim vetëm shkollë dhe shtëpi”, tha Dorina.Shikoni intervistin e saj me poshte: