Tuna Ia Ndërroi Mbiemrin, Ky Është Reagimi I Patrisit Kur E Pa


Tuna ia ndërroi mbiemrin, ky është reagimi i Patrisit kur e pa. Ditëve të fundit është përfolur mjaftë çifti Patris e Tuna.E gjithë kjo erdhi pasi Tuna ia ndërroj mbiemrin djalit duke e kthyer në mbiemrin e saj, shkruan Kosovarja.

Pas këtij gjesti ishin reagimet e shumta të familjes Berisha, ku sot me mëngjes ishte Patrisi ai i cili ndau një video duke dhënë përqafime e puthje me djalin.Mbishkrimi i kësaj video ishte: Tian Patris Berisha.Vallë mos ishte ky një ‘diss’ nga ai për Tunën pasi atij gjesti që bëri? Hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë.