Trishtim! 20-vjeçarja humb jetën nga koronavirusi vetëm dy ditë pasi u tha familjes u shërova, ka ndodhur dhe një


Bethany Nesbitt, një 20-vjeç are amerikane ka vd e kur papritur, disa ditë pasi u tha familjarëve të saj se ishte shëruar nga koronavirusi.Në 26 tetor ajo shkoi në spital pasi nuk ndihej mirë, por pavarësisht se kishte simptomat e COV IDi dhe niveli i oksigjenit në gj ak i kishte rënë në mënyrë d ra stike, mjekët nuk e panë të arsyeshme që të shtrohej në spital.

Në rrjetet sociale, Nesbitt shkruante se ndihej më mirë, nuk kishte temperaturë dhe oksigjenin në gj ak e kishte në nivele normale. Por një e m boli pu lmonare i shkaktoi vde kjen në 30 tetor.