“Tër bohet” Iva Aliko, filmon momentin kur mashkulli e kap për gj0ksi dhe


Iva Aliko është bërë e njohur pas një deklarata që i habiti të gjithë. Rreth një vit më parë, biondja nga Vlora pohoi se ishte dashnorja e një deputeti nga Kosova, ndërsa ky i fundit ishte i martuar dhe me fëmijë. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Pas kësaj deklarate që tërhoqi gjithë vëmendjen e pu/blikut, ajo vijoji të ruante “famën” përmes fotove që p/ublikonte herë pas here, foto këto të cilat nuk i linin vend imagjinatës pasi shfaqej ose gjy/smë e ve/shur ose plotësisht. Edhe pak kohë më parë Iva ka pohuar se nuk dëshiron më të flasë për lidhjen me deputetin kosovar, ajo nuk ka hequr dorë nga fotot e videot pro/vokuese.