Të gjithë e njohim Ariana Fejzullahun , por e dini se motra e saj është një bukuroshe e vërtetë


Të gjithë ne e njohim Ariana Fejzullahun bashkëshorten e këngëtarit shumë të njohur dhe të dashur për shqipëtarët Ermal Fejzullaun , Ariana ka nderin gjithashtu të jetë nusja e ikonës së muzikës shqipe Sabri Fejzullahu. Ajo për fansat gjithashtu është mjaft e njohur në rrjetet sociale ku ka shumë miqë qe e ndjekin dhe poston fotografi shumë të bukura të saja dhe ato me fëmijet e saj , ku kombinimi perfekt i veshjeve vërehet që në fillim.

Por si duket Ariana bukurinë e ka të trashiguar pasi që edhe motra e saj e cila nuk është e njohur për publikun është një bukuroshe e vërtetë dhe këtë gjë mund ta vërtetoni edhe ju nga fotografitë e më poshtme .