Tani Është Një Nga Këngëtarët Më Të Njohur Shqiptar, E Gjeni Dot Se Kush Është?


Dhjetë janar 1990! Këngëtari i njohur, Dren Abazi na ka çuar plot 31 vite mbrapa. Ai ka postuar një foto ku shihet një çamarok duke buzëqeshur dhe ky djalosh simpatik është vetë Dreni.

Nëse nuk do e dinim nga “story” i kujt e shkëputëm këtë foto e sigurt që nuk do e gjenim dot se kush ishte.Si atëhere dhe tani duhet ta themi që Dreni vazhdon të jetë një ndër djemtë më simpatikë.Dreni tani me shume i njohur per publikun shqipetare me zerin e tij te mrekullueshem.