SubhanAllah…. Fuqia e Ujit shkat ërron asfaltin dhe veturat që ishin pranë tij(VIDEO)


SubhanAllah…. Fuqia e Ujit shkat ërron asfaltin dhe veturat që ishin pranë tij…. VIDEO – Nuk do ta besoni se cfare fuqie ka uji, do mbeteni pa fjale nga pamjet, i gjithe qyteti mbushet nga Uji… Pamje

Ngjarja ka ndodhur ne nje qytet amerikan , ku gypat e ujit kane pasur defekt dhe si rrjedhoj uji ne forme te madhe ka dalur nga gypat ku edhe ka ardhur deri ne plasaritje te asfalltit dhe trotuarit aty afer . Nga kjo ngjarje ka pasur deme te vogla materiale te cilat mund ti shihni edhe nga kamerat e shtepise aty prane .