Sekreti i Zierjes së Kungullit që se keni ditur , A del Fenomenal në Shije


Përgaditje e Kungullit është një proces kompleks pasi që duhet ta pjekim si duhet që të dalë i shijshëm dhe i ëmbël ashtu siq të gjithë do dëshironim , me tej do ju tregojmë recetën se si t’ia arrini qëllimit që kjo të bëhet realitet .Në fillim e përgadisim kungullin në copëza të vogla pastaj i lajmë me ujë dhe lëmë për 2 orë që të kullojn .

Në tepsinë për pjekje hedhim sheqer dhe rradhisim kungullin ,dhe mbi kungullin hedhim përsëri sheqer .Pastaj për herë të dyte rradhisim pjesën tjetër të kungullit dhe mbi të për së fundi herë hedhim sheqer. Shtojmë 40 ml Ujë tek tepsia mbyllim me kapak dhe vendosim të ziejm në temperaturë të ulët. Pasi të zihet lëmë pak të ftohet dhe hedhim sipër Arra të bluara dhe Mjaltë dhe e shijojmë në maksimum . Ndiqeni videon për më tepër.