Sahide Mustafa Me Këtë Imazh E Pranon Pleqërinë


Sahide Mustafa me këtë imazh e pranon pleqërinë.Sahide dhe Safete Mustafa padyshim që janë motrat më të njohura në estradë.Ato këndojnë prej vitesh e nuk e kanë ndërmend të ndalen, mbase deri t’iu shterojë zëri, shkruan “Kosovarja”.

Cdo herë sjellin këngë që godasin tematikat aktuale ndaj edhe pëlqehen nga publiku.Jo rrallë herë kanë zgjuar kureshtje edhe me imazhet që kanë sjellë nga përditshmëria.

Është Sahidja ajo e cila ka ndarë një imazh me djalin, por që mori vëmendje dukja e saj natyrale duke iu theksuar edhe rrudhat.Ja shikojeni, hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë. /Kosovarja/