Ruajtën vir gjërinë për natën e parë të martesës, por diten e lumturise zbuluan të vërtetë e fr ikshme, pas 6 vitesh


Ata e kishin imagjinuar tërësisht ndryshe ditën e tyre të martesës, e më konkretisht, natën e parë të martesës.Të dy, kur ishin njohur ishin të vi rgjër, dhe marrë shkak edhe nga besimi i tyre, kishin vendosur që për herë të parë do të bënin dashuri kur të martoheshin.

Pas dy vitesh ata martohet, por nata e parë e tyre rezultoi një traumë e madhe për vajzën.Ben Coussens 31-vjeç dhe bashkëshortja e tij 28-vjeçare, Emily, atë natë zbuluan se ajo v ante nga një sëmundje e veçantë, fizike dhe psikologjike, e cila nuk e lejonte që të kryente marrëdhënie se ksuale.Pas kontrollit me mjekun, ajo u diagnostiku me va ginizëm, një rast ku muskujt vag inale shtrëngohen kur tentohet depërtimi.

Iu deshën 6 vite deri sa ajo ishte krejtësisht normale dhe jeta e saj se ksuale nuk kishte më probleme, e këtë e arriti me terapi fizike si dhe me seanca me ndihmë të psikologëve. Tashmë ata janë të lumtur, dhe janë bekuar me një vazjë.