Reja E Shkurtes Ndan Një Moment Interesant Me Burrin


Reja e Shkurtes ndan një moment interesant me burrin.Si gjithë të tjerat, ashtu edhe reja e këngëtares së njohur Shkurte Fejzës ka arritur që të jetë një emër i njohur në mediat rozë. Përmes pozave të shumta që bën në rrjete sociale, ajo nenjëherë kalon në lajm, shkruan “Kosovarja”.

Momentet e shumta nga përditshmëria, ajo më shumë i publikon pranë burrit të saj. Edhe këtë herë, e ulur para pasqyrës ajo ndau një fotografi të bukur bashkë me të, hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë, shkruan “Kos ovarja.