Po Festonte Datëlindjen E Mamasë Në Lokal, Më Pas Ermal Mamaqi Nis I Bë Rtet Kamarierit Me Sa Ka Në Kokë


Komediani ka ndarë me ndjekësit në In stagram një video teksa po drekonin për të festuar ditëlindjen e mamasë, por deri këtu nuk ka asgjë jo-normale.Videoja në fakt, është një rr eng që Ermali i përgatiti kamarierit që i shërbeu gjatë drekës.

Në fillim të videos, producenti i “I Love Tropoja” shfaqet mjaft serioz dhe në momentet në vazhdim i bërtet kamarierit por për asnjë arsye, ama arrin të tërheqë të gjithë vëmendjen e lokalit.

Në fund, Ermali dëgjohet teksa thotë se kamarieri në fjalë është kamarieri më i mirë i restorantit dhe se e gjitha kjo ishtë një mënyrë alla-Ermal për ta falenderuar për shërbimin e kryer.Ky është veprim është me të vërtetë për t’u duartrokitur sepse të gjithë njerëzit që arrijnë ta kryejnë punën e tyre siç duhet dhe të tjerët mbeten të kënaqur meritojnë t’u tregohet mirënjohje. Kështu që, bravo Ermal!