Përdorni metodën e qeses së çajit për të mbajtur minjtë dhe merimangat jashtë shtëpisë tuaj


Sapo të vijë vjeshta, sjell të gjithë brejtësit bezdisës së bashku me të. Kjo ndodh, sepse të gjitha këto krijesa të vogla po kërkojnë ndonjë vend më të ngrohtë për t’u fshehur para se të bëhet shumë ftohtë.

Prandaj, shtëpitë e njerëzve duken si një vend i përsosur për të pushuar. Për fat të mirë, ka një gjë që mund të bësh, për ta mbajtur veten të sigurt nga pushtimi nga merimangat dhe minjtë. Qeset e çajit kanë provuar të jenë të dobishme kur bëhet fjalë për t’i mbajtur larg.

Ekzistojnë mijëra ilaç kimik, shfarosës dhe mjete të tjera përfundimi, por besoni, qeset e çajit do të bëjnë që të gjitha të zhduken.