Nxjerr Foton E Para Disa Viteve Dhe E Uron Për 8 M Arsin, E Gjeni Dot Se Cilët Janë 2 Personat Në Fjalë…

Nxjerr Foton E Para Disa Viteve Dhe E Uron Për 8 M Arsin, E Gjeni Dot Se Cilët Janë 2 Personat Në Fjalë…


Në ditën e 8 M arsit, Greg Rama, djali i kr yeministrit Edi Rama dhe aktores Matilda Makoçi ka zgje dhur të postojë një foto me nënën e tij në shenjë urimi për f estën e gruas.Ai ka p ostuar një foto nga fëmijëria, në periudhën kur aktorja sapo ishte shk ëputur nga k arriera e saj k inematografike.Me sa duket, ky është një nga kujtimet më të bukura që ai ka me nënën e tij dhe ka zgj edhur ta nd ajë edhe në ll ogarinë p ersonale në Inst agram.Greg në foto, duket i veshur me këmishë dhe gravatë dhe ndoshta ky është një kujtim nga ditëlindja e tij ose ndonjë festë në familje.

HOME