Nuk E Fsheh Më, Zanfina Na Njofton Me Të “Dashurin” E Saj


Nuk e fsheh më, Zanfina na njofton me të “dashurin” e saj. Zanfina thotë se këto ditë të ftohta është në lidhje me radiatorin.Këngëtarja e mirënjohur kosovare e muzikës moderne, ka kohë që është distancuar nga muzika, por edhe jeta publike, shkruan “Kosovarja”.

Zanfina nuk po sjell projekte të reja, por kurreshtja për të është mjaftë e madhe. Ku është, çfarë po bënë, si po duket, a ka ndryhshuar? Këto janë disa nga pyetjet e shpeshta që bëhen për këngëtaren. Po jeta private? Zanfina thotë se këto ditë të ftohta është në lidhje me radiatorin, hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë.