Nuk Do Ta Besoni Se Çka Punonte Mimoza Para Se Të Takohej Me Shkumbin Kryeziun?


Mimoza Mustafa dhe Shkumbin Kryeziu janë njëri nga çiftet tona të cilët pas një pa uze që patën u rikthyen prapë në skenën muzikore.Shi koni pamjet me video me poshte , kl ikojeni .

Mimoza Mustafa njihet si njëra ndër këngëtaret tona me një gusto të veçantë.Vishet e rregullohet deri në detaje, por ajo dikur nuk ishte kështu.

Mimoza para se ta njihte tashmë bashkëshortin e saj Shkumbin Kryeziun, thuhet se ishte vallëtare në p roduksionin e këtij të fundit.

Ajo shfaqej nëpër xhirimet e viteve të 90-ta, si vallëtare nëpër videot festive që bëheshin atë kohë. E më pas duket se çifti u lidhën dhe u da shuruan aq shumë sa që si rezultat i d ashurisë së tyre kanë krijuar edhe familje. Vlen të cekim se për Shkumbinin Mimoza është gruaja e dytë, ai kishte një m artesë të mëhershmet ku nga ajo ma rtesë Shkumbini i la gruan me dy djem.