Nga kjo orë pritet të bie borë shumë e madhe në vendin tonë

Parashikimi i motit për ditën e neserme. Do të mbajë mot kryesisht i vranët dhe me intervale të shkurta me diell.

Në fushat barike pritet të ketë rritje derisa në fushat termike parashihet rënie, kryesisht në vlerat e maksimaleve.Gjatë ditës, kryesisht në pjesën e dytë parashihen reshje të formë së shiut dhe borës. / Hap Pam jet Ek skluzive pasi ta tejka loshvi deon me po shte.