Mjeku Shqiptar Në Amerike: Vi Rusi Zh Duket Për Gjashtë Javë Nëse Të Gjithë Qytetaret Bejne Kete Gje


Mjeku Shqiptar Në Amerike: Vi Rusi Zh Duket Për Gjashtë Javë Nëse Të Gjithë Qytetaret Bejne Kete Gje.Sipas mjekut shqiptar në SHBA, Skënder Murtezani, mjeti i vetëm mbrojtës për ta mposhtur kor onaviirusin është maska. Profesori i mjekësisë klinike në Cornell bëri të ditur se nëse bashkohemi për gjashtë javë vir usi mund të zhduket.

Maskat ishin shpëtimi i vetëm deri sa të vijë va ksina. Po ashtu duke pasur parasysh se asnjë va ksinë nuk është 100 për qind e kurueshme, maska është e vetmja gjë që pengon përhapjen e vi rusit.Kjo së mundje përhapet nëpërmjet pështymës, të folurit, kollitjes apo teshtitjes dhe kujdesi i vetëm është maska”, tha ai.