Mjeku Pipero Jep Lajm Të K eq: Na Presin Ditë Më Të Vështira, Respektoni Këtë Masë


Mjeku infeksionit Pëllumb Pipero në “ABC-ja e mëngjesit” foli për situatën e korona vi* usit, rritjen e rasteve të reja, të viktimave dhe rëndësisë që duhet t’i kushtojmë mbajtjes së maskave. Mjeku që u dha shpresë shqiptarëve për cov din, Pëllumb Pipero.

Gjatë intervistës Pipero tha se situata është serioze, por jo në kushtet për tu alarmuar. Po ashtu mjeku infeksionist i bëri apel qytetarëve që të tregohen të kujdesshëm dhe të mos heqin dorë nga mbajtja e maskës dhe ruajtja e distancës. Pipero sqaroi se duhet treguar kujdes edhe ndaj përdorimit të maskave, ndërsa sqaroi se përveçse duhet të ruhemi dhe të ruajmë të tjerët për shkak të COV IDu -19, po ashtu duhet edhe të oksigjenohemi.