Merkel Gëz on Bo tën Me Laj min Që Dha: Do E Kaloj më Shumë Shpejt/ Haj ër Iu Bëftë Jeta


Merkel gëzon botën me lajmin që dha: Do e kalojmë shumë shpejt/ Hajër iu bëftë jeta. Kancelarja gjermane, Angela Merkel thotë se deri tani Gjermania e ka kaluar testin e koronavirusit.

Por, ajo shtoi se nevojitet ende shumë punë për të fr enuar përhapjen e pa ndemis. “Deri tani e kemi kaluar këtë t est mjaft mirë. Pjesa më e madhe e qytetarëve në vendin tonë kanë vepruar me kujd es, arsye dhe përgjegjësi ndaj të tjerëve. Do e kalojme te gjithe bashke dhe pak duhet te presim”, theksoi Merkel.