Me Bebe Në Krahë, Mami I Ledrit I Gëzon Të Gjithë


Me bebe në krahë, mami i Ledrit i gëzon të gjithë.Pamjet ek sklu zive i gjeni pasi te kl iko ni ne re klla me .

Mamaja e reperit shumë të dashur për p ublikun, Ledri Vulës i ka g ëzuar të gjithë para kohe me p ostimin e fundit në Inst agram.Xheraldina shfaqet me një bebe në krahë dhe që është nipi I saj, mirëpo të gjithë kanë menduar se Sara ka lindur.

Mamaja e Ledrit ka sqaruar se bebushi në foto është nipi i saj dhe duhet të pr esim edhe pak që Sara të sjellë në jetë vajzën.Kujtojmë që javën e kaluar Sara dhe Ledri u shpë rngulën në Gjermani./Kosovarja