Mbyllem Dyqanet, Baret e Restorantet, Ja ku filloj izolimi Sot


Situata e krijuar nga pandemia është përkeqësuar në Britaninë e Madhe. Bëhet me dije se në këtë shtet në mesnatë ka filluar izolimi, i cili do të zgjasë katër javë.Qytetarëve iu është kërkuar të qëndrojnë në shtëpi ndërsa dyqanet, baret, restorantet, pubet dhe palestrat janë të mbyllura.Klikoni ne re kllame per tekstin e plote .

Policia ka njoftuar ndëshkime për të gjithë personat që shkelin e rregullat, ndërsa izolimi do të përfundojë më 2 dhjetor.Më herët, kryeministri Boris Johnson, paralajmëroi se niveli i vde kshmërisë nga pandemia do të jetë dyfish më i lartë gjatë dimrit se ai i regjistruar në valën e parë të infeksionit.Ditën e djeshme, Britania e Madhe shënoi 492 të kanë ndërruar jetë si pasojë e koronavirusit, ndërsa janë regjistruar 25,177 raste pozitive.