Lola me plot stil shkëlqen me këtë paraqitje

Lola me plot stil shkëlqen me këtë paraqitje


Lola shkëlqen me këtë paraqitje.Lola është një femër e kuruar dhe mjaft elegante.Bashkëshortja e Daut Haradinaj vjen përherë në formë të mirë dhe e veshur me shumë stil në imazhet që ndan me ndjekësit në Instagram.

Lola me plot stil shkëlqen me këtë paraqitje.Edhe në një fotografi që ka publikuar së fundi në InstaStory, Lola ndonëse e veshur thjeshtë dukej tejet atraktive.Kujtojmë që Lola dhe Dauti janë prindër të dy fëmijëve dhe së fundi festuan përvjetorin e dashurisë.

HOME