Leonora sapo mori një dhuratë shumë të veҫantë, shikoni reagimin e saj


Leonora Jakupi është një këngëtare shumë e dashur për publikun.Ajo u bë pjesë e skenës në moshë shumë të re dhe gjithmonë ka qenë një ndër të preferuarat e publikut, shkruan ORAinfo.Ajo vazhdon të jetë shumë aktive në rrjetet sociale, me postime të ndryshme.

Leonora sapo mori një dhuratë shumë të veҫantë, shikoni reagimin e saj.Në foton e fundit ajo shihet se ka marrë si dhuratë një vizatim shumë të bukur. Kush ia bëri Leonorës këtë dhuratë kaq të bukur?