LAJMI I FUNDIT/ Karantinë ! Ndalohet Lëvizja Nga Ora… Ja Vendimi I Ri


Komitetit Teknik i Ekspertëve nisur nga numri i lartë i të prekurve me COVID-19 vendosi që të kufizojë lëvizjen 22:00 deri në 6:00 të mëngjesit duke nisur nga e mërkura, më 11 nëntor 2020.Lex oni det ajet pasi te kl iko ni ne re kl ame.

Zëvendës ministrja e Shëndetësisë së Shqipërisë, Mira Rakacolli ka theksuar se masat do të rishikohen në varësi të situatës, ndërsa për tre jave vendi do të jetë i mbyllur në këto orare. “E gjithë lëvizja në vend do të kufizohet nga 22:00 deri në 6:00 të mëngjesit, por përjashtim bëjnë strukturat e shërbimeve. Këto masa do të hyjnë ditën e mërkurë më 11 nëntor dhe do të zgjasin për tre javë. U bëjmë thirrje qytetarëve që të respektojnë rregullat.