Lajm I Jashtëzakonshëm Nga Italia, Ja Ç’do Ndodhë Nga Java E Ardhshme

Lajm I Jashtëzakonshëm Nga Italia, Ja Ç’do Ndodhë Nga Java E Ardhshme


Lajm i Jashtëzakonshëm nga Italia, Ja ç’do ndodhë nga Java e ardhshme.Italia ka në plan të nisë një program për vaksinimin masiv falas të popullatës, veçanërisht të të moshuarve dhe punëtorëve shëndetësorë, nga fillimi i vitit të ardhshëm, paralajmëroi sot ministri i Shëndetësisë, Roberto Speranza, para Parlamentit Italian.

Ai theksoi se Qeveria ka mundësinë të blejë 202 milionë doza vaksinash nga prodhues të ndryshëm. Italia është vendi i parë i BE-së që u prek nga epidemia e koronavirusit në shkurt të këtij viti dhe që atëherë në atë vend janë konfirmuar rreth 1.62 milionë raste të Kovid-19 dhe 56.361 vd ekje./MIA

HOME