Lajm I Fundit! Lë Kundje Të Fo Rta Sizmike Ndihen Sërish Në Shqipëri, Ja Sa Ballë Ishte T Ërmeti


Lajm i fundit! Lë kundje të fo rta sizmike ndihen sërish në Shqipëri, ja sa ballë ishte t ërmeti.Lë kundje të fo rta sizmike janë ndjerë pak më parë në edhe territorin e e Shqipërisë. Si bëhet e ditur të rmeti ka qenë i shkallës 4.4 ballë dhe se epiqendra ka qenë po sërish në Maqedoninë e Veriut.

Kujtojmë këtu se mëngjesin e sotëm u regjistruan po lë kundje të fo rta po në Maqedoninë e Veriut.Shikoni nga qendra europiane qka po thojne , kli ko ne re kll ame.