Ky plak i pasur i trash dhe i keq është burri i aktores bukuroshe


Selin Demiratar është aktorja shumë e njohur turke dhe që me rolet e saj, u bë shumë e suksesshme jo vetëm në Turqi por edhe më gjerë. Në publikun shqiptar ajo u bë tejet e pëlqyer me rolin e saj të ‘Nerminit’ në serialin shumë të njohur turk ‘Jetë e hidhur’. Ajo me pamjen e saj mund të quhet edhe si një ndër aktoret më të bukura turke. Mirëpo, në paraqitjet që i kemi parë të ‘Nerminit’ me të dashurin, shohim se ai është shumë më i moshuar se ajo.