Kur Xheri e kishte trupin në vijë, ja se si dukej !


Për smkë është e njohur si Xheri e “RTV 21”, e programit të famshëm “Diçka po zihet”.Ama, ka edhe nga ata që Xheraldina Vulën e njohin thjeshtë si të ëmën e Ledrit, artistit të famshëm të muzikës rep.Ajo me pare paska patur peshen ne nivel e jo si tani .

Gjithsesi, Xheri është figurë e njohut dhe me një karakter tejet të veçantë e magnetik, shkruan “Kosovarja”.Xheraldina Vula prej shumë vitesh ka përmasa XXL, ama dikur ishte mjaftë “fit”.Më mirë atëherë, apo tani?