Kur të mësoni se sa diferenc moshe ka Alketa Vejsiu me bashkëshortin e saj, ju do të mbeteni pa fjalë


Pavarësisht se është një ndër personazhet më të njohura në pu/blikun shqiptar, jeta pri/vate e Alketa Vejsiut është një mi/ster, pasi foto te familjes se saj jane teper se/krete.

Në internet nuk qarkullon as edhe një foto e vetme familjare e moderatres së njohur (të paktën asnjë ku të dallohen fytyrat) dhe një gjë e tillë sigurisht që ka shtuar edhe kuriozitetin e publikut për të ditur diçka më shumë, veçanërisht rreth bashkëshortit të saj. Me shumë siguri nuk e dini por Alketa Vejsiu dhe bashkëshorti i saj Ardiani, kanë plot 15-vite diferencë moshe me njëri-tjetrin: ajo 35 vjeçe ndërsa ai 50.

Moderatorja dhe biznesmeni kanë lidhur kurorë në vitin 2006 në një dasmë “të bli. nduar” në periferi të Tiranës dhe kanë dy fëmijë së bashku, vajzën Nicole dhe djalin Lionel.