Ku po shkon kjo botë?! E reja shqiptare e pranon hapur: Po unë bëj s*ks dhe me femra dhe meshkuj


Plot surpriza dhe të papritura edhe në këtë episod të Aventurierëve. Duke e konsideruar si shoqen e saj të ngushtë, Dodo i rrëfeu Valit sekretin e saj. Ajo i tregoi se është bis* ksu ale.“Ti e di që jemi shoqe edhe ja kemi kalu shumë mirë bashkë. Përderisa jemi tregu të drejta më njëra-tjetrën, unë mendoj se duhet të dish edhe një gjë tjetër…. unë jam bis* ksuale”- thotë Dodo.Kjo deklaratë do trazojë shumë ujërat në shtëpinë e Aventu rierëve..