Kot nuk kanë thënë më mirë nëna se e bija/ Do habiteni se sa e bukur është nëna e Dhurata Dorës


Këngëtarja e njohur Dhurata Dora, së fundmi ndau një footgrafi me fansat në llogarinë e saj në Instagram, me të cilin arriti të tërheqë vëmendjen e të gjithë ndjekësve. Në foto, Dhu rata pozonte në krahun e së ëmës dhe askush nuk ta besonte diçka të tillë, nëse nuk do të ishte vetë këngëtarja që do ta pohonte këtë fakt. Mamaja e saj duket tepër në formë, dhe tani të gjithë jemi të qartë se nga buron bukuria e këngëtares.