Kjo është arsyeja pse Atdheu nuk u përjashtua pas puthjes me Anën


Autorja e emisionit “Përputhen”, Olsa Muhameti ka treguar arsyen e mos largimit nga emisioni të njërit nga protagonistët.Atdheu nuk u largua nga “Përputhen” pasi puthi Anën dhe e gjithë kjo shkaktoi debate.

Muhameti, ka treguar arsyen që Atdheu ende vazhdon të jetë pjesë e emisionit.Arsyetimi i saj ishte se ai nuk ka thyer asnjë rregull e ka bërë atë që ka ndjerë dhe puthja lejohet në emision, ka ndodhur live sepse ky është një reality shoë.Ju si mendoni, a duhej përjashtuar Atdheu?