Këngëtarja E Famshe Poston Foton E Rrallë Nga Dasma E Saj E Njihni Apo Jo


Një fotografi të papublikuar deri më tani e ka prezentuar këngëtarja, Remzie Osmani.Arritët ta njohët apo jo, këngëtarja e famshe Remzie Osmani ka publikuar këtë foto duke kujtuar ditën e martesës së saj.

Në fotografinë e cila daton në vitin 1992, shihet këngëtarja në fustanin e bardhë derisa pritet nga shumë njerëz në oborrin e saj.‘Në vitin 1992 dita e marteses time, dhe më shumë ka njerëz andej kah oborri’, ka shkruar në postim këngëtarja.Siq duket edhe nga fotografia e me poshtme darsma e saj ishte mjaft tradicionale .