Kam informacion që Rama do na mbylli në karantinë javën që vjen/ Flet Spiropali: Po u them që


Gazetari Arjan Çani tha në emisionin e tij se ka informacione që në javën e ardhshme do të dalë Edi Rama dhe do të njoftojë mbylljen e vendit, me justifikimin se shifrat e Covid-19 janë rritur.

Për më tepër që edhe vendet fqinje si Kosova, Greqia apo Italia kanë bërë të njejtën gjë. Ministrja për Marrëdhëniet me Parlamentin tha se janë minimale, dhe këtë Çani e mori si një konfirmim, si një ‘PO’, çka është kundërshtuar nga Spiropali.

Çani: Sa mundësi ka Rama ta mbyllë Shqipërinë, dhe të justifikohet se po rriten shifrat dhe do mbyllemi si gjithë rajoni dhe vende të tjera të botës? Spiropali: Minimale


Çani: E pra thashë unë, që do ketë mbyllje, ja e konfirmoi. Spiropali: Jo unë nuk thashë këtë në asnjë moment, unë thashë që janë minimale, madje ne po përpiqemi që të mos kemi asnjë mbyllje.