Jonida Vokshi Tr ondin Pu blikun, Virgj ërin e humba kur hyra në serial me

Jonida ka nje kohe te gjate pasi qe u nda nga seriali ka humbur edhe nga skenat televizive.Artistja Kohen e fundin Meret me Projekte artistike ne Belgjike Dhe per ate arsye ka humbur nga ekranet shqiptare po gjate pushimit artisja ishte ne Emilision Live ku upyet Kur e humbe virgjerin? Por artistja pa u skuqur faqe u pergjigj direkt ku tha virgjerin e humba kur hyra ne serialin o sa mire me. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT