Jo vetëm në emisionin e Arjan Çanit, zbulohet ja ku e kemi parë Melisën


Një ndër vajzat më të komentuara në “Përputhen” është Melisa Lleshi. Ajo është shumë e lirshme pasi është e mësuar me kamerat. Dikur ajo ka qenë në rolin e Sofias në “Zonë e lirë”, por jo vetëm kaq.Ajo si duket ka pasur qellimin e qarte dhe ai ka qene te fitoje fame publike dhe si duket me ne fund ja ka arritur. Melisën e kemi parë dhe në një klip muzikor. Ajo ka marrë pjesë në klipin e këngës “1 sekond”, nga Çartani. VI DEO