Jehona Sopi Është Dobësuar Kaq Shumë, Ja Si Duket


Jehona Sopi dobësohet dhe i rikthehet muzikës. Është këngëtare e afirmuar e skenës muzikore.Ajo arriti të marr famë të madhe pas luftës së vitit 1999, duke pushtuar skenën muzikore dhe zemrën e mijëra adhuruesve, shkruan Kosovarja.

Edhe pse ka disa vite që i është larguar muzikës, duke u përkushtuar më shumë në profesionin e saj si psikologe, duket se këtë vit do të kemi befasi nga këngëtarja. Përveç që ka hequr kilet e tepërta ku tani po duket krejt tjetër femër, ajo do të shfaqet në programe festive të Vitit të Ri, duke konfirmuar rikthimin në skenë dhe në aktivitete muzikore.