Janë i njëjti person por ndryshimi është si nata me ditën! Si ka mu ndur këngëtarja Dhurata Dora të ndryshojë kaq shumë në pak vite


Duket se kalimi i viteve për Dhurata Dorën ka ndikuar pozitivisht në pamjen e saj.Dhurata Dora ndau një fotografi me ndjekësit, në llogarinë e saj në Instagram, ku shihet në kuzhinë, e veshur vetëm me një robdishan rozë, ngjyrën e së cilit e ka përshtatur dhe me grimin.‘Fli apo pite’ është pyetja që ajo shtroi krahas fotos. Por, nëse ndalemi të fytyra e saj, vërejmë që këngëtarja mezi njihet. E nëse e krahasojmë me një foto të vjetër, ndryshimi është i dukshëm!