Gru aja nga Kosova jet on në Zvicër / Hyri kush eriri derisa isha duke u nde rruar dhe


Tung jam adriana. nje pushim shkojva ne gjakov ne shtepi pasiqe qetret ishin ne pun ika e vetme erdhn te gjith kusherit te me shohin.

Pim kafe bem muhabet dhe than qe do shkojn pasi i porcolla ishte kthyer njeri un isha duke u nderruar me zuri te zhveshur veten u busqesh dhe deshi te ik un e ndala ai metha por ti je e zhveshur ska gje thash xhvishu dhe ti mezi priti menjeher u zhvesh mu afrua filloja me nje te… Kl/ikoni ne rek/lam dhe lexoni me shumë informacione nga ky artikull…