Genta Ismaili I Hidhërohet Të Dashurit Turk


Të gjithë po thonë se Genta dhe Usta janë shumë mirë, po kalojnë për mrekulli dhe madje po mendojnë që lidhjen e tyre ta qojnë për më tej, shkruan “Kosovarja”.

Genta, është një nga këngëtaret më të dashura për publikun, por që vitet e fundit është ndjeshëm më pak aktive.Ajo majde u perfol se do te vije me disa projekte te reja ne skene te cilat priten ti sjellin nje risi tek ndjekesit e saj te cilet e duan shume por qe ende ka mbetur ne suaza te thashethemes dhe nuk ka asgje zyrtare.