Flet vjaza e cila ishte me plakun ne Mo’tel: Ai ishte i fort, por kur fillova të ia


42 vjet më e re ka qenë partnerja e 60-vjeçarit i cili u n’da nga je’ta në mesditën e 3 dhjetorit në një dho’më mot’eli në Gjakovë. Plaku derisa po kr’yente marr’ëdh’ënie me 30-vjeçaren ra pa shen’ja je’te në dys’hemenë e motelit ku ata po qënd’ronin. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Vajza tregon se burri ishte shumë i fo’rt, por për një moment i hu’mben nd’jenjat dhe ka treguar se gjithçka ishte vullnetare.Ai pastaj nuk mundte me dhe dukej sikur u dorezua.