Fatjoni I Tha Që E Ka Bërë Në Krevat Me Një Tjetër Djalë/ Melisa Qan Me Lot:Po e kam bërë por kisha një arsyje


Vijon a kuz at e Fatjonit kunddrejt Melisës, se ajo ka kryer marr ëdhë nie me dikë tjetër që u diskutua në “Përputhen Prime”.Temën e rihapi Ana gjatë takimit me Fatjonin. Kjo e re voltoi mjaftueshëm Melisën e cila e përlotur tha:

“Nuk më plas fare çfarë shpik Fatjoni, dhe tha që s’donte të prekte familjen time por e bëri. Nëse ke prova nxirri këtu me foto me gjëra. Po ta dish Fatjon që unë jam shumë e qetë dhe nuk merrem me ju”. “Janë të vërteta të gjitha,” tha Fatjoni nga ana tjetër.