EPIKE:“Si po të del zezaku”: Adriana i përgjigjet komentuesit


Fiks një javë më parë, Prive bëri publike lidhjen e dashurisë mes Adriana Matoshit dhe futbollistit Keith Groeneveld.Nga ai moment, reagimet kanë qenë të shumta, ku një pjesë prej tyre fatkeqësisht shpërfaqin racizmin dhe mendjengushtësinë e një pjese të shoqërisë që nuk janë mësuar me të tilla raporte.Shikoni komentin e Adrianes me poshte pasi teklikoni nre kllame do ju shfaqet .

Në këtë rast, Adriana nuk ka përtuar që të përfshihet në komente me individë të tillë.Një prej tyre e ka pyetur se “si i doli zezaku”.Përgjigja e Matoshit ka qenë e menjëhershme siç vërehet më poshtë. /Prive.al