E Papritur Ajo Që Po Ndodhë Në ITALI, Ja Të Rejat E Fundit

http://i.imgur.com/OXd4DCk.jpg

http://i.imgur.com/OXd4DCk.jpg

Italia regji stroi sot një rritje në numrin e raste ve pozitive me COVID- 19, me 17 752 infektime të tjera, si edhe 680 vi ktima në 24 orët e fundit, sipas të dhënave nga Mbrojtja Civile. ktualisht, ka 2 926 pacientë në kujdes intensiv COVID, me një rënie prej 77 njësish në bilancin e përgjithshëm midis hyrjeve dhe daljeve krahasuar me dje.

Pranimet ditore në reanimacion ishin 191, ndërsa në pavijonet e zakonshëm janë 26 897, më pak se 445 njësi krahasuar me një ditë më parë, shkruan atsh, përcjell Realiteti.