E njohu në Facebook, ajo që zbuIuan pasi u martuan i Ia pa fjalë te dy


Amy dhe Justin që në momentin që ishin takuar për herë të parë kishin ndjerë diçka të fortë që i lidhte.Momenti kur zbuluan se kishin shkuar në të njëjtin kopësht, rezultoi diçka e pap ritur për ta. Ata ishin njohur që në fëmijëri dhe prova ishte një fotografi e fëmijërisë së Amyt.

Justin e kishte pëlqyer atë që të vogël dhe nuk e hiqte nga goja emrin e saj, por rrugët e tyre ishin n darë më pas. Momenti i cili u shoqërua edhe me lo t, pasqyrohet kur prindërit e Amyt i tregojnë çiftit foton.