E Fundit/ Kjo Javë Vendimtare, Shtim I Masave Kufizuese


Në konferencën e mbajtur sot nga Komiteti Teknik i Ekspertëve, zv.ministrja e Shëndetësisë Mira Rakacolli deklaroi se kjo javë do të jetë vendimtare sa i përket një hapi për shtim të masave kufizuese.Duke parë ecurinë e rritjes së rasteve të reja dhe vdekjeve nga COVID, javën e ardhshme do të merret vendimi për masat.

“Na duhet një javë tjetër për të parë nëse do të vazhdojë kjo qëndrueshmëri për të vlerësuar nëse duhet të vendosim masa të reja”, deklaroi Rakacolli.