E bukur dhe plot klas/ Brenda shtepise se aktorit te Porotkallise, Flor Binaj


Ka me shume se 13 vjet qe Flori cdo te diel eshte pjese e miqve te preferuar te ekranit te shfaqjes “Portokalli” ku ndodhet si ne shtepine e tij te dyte.Edhe ne shtepine e tij ai gjen kohe e krijon skenare dhe ben batuta per personazhe jave pas jave.Madje tani duke qene baba i dy femijeve ai ka edhe nje tjeter motiv per t`u kthyer ne shtepi tek vajza Krena dhe djali Glauk, me te cilet ai deshiron shume te kaloje kohen e tij

Shtepia sic mund te shihet eshte e mbushur me piktura dhe vizatime te cilat Flori i ka nisur ti bej qe ne Lice e deri tani ne Portokalli, madje edhe ka portretet e femijeve qe jane pune e te dyve prinderve.“Nuk e kemi mbushur akoma… kemi akoma punë”, – tregon Flori për këtë pjesë të mureve në shtëpi, duke theksuar se gjatë këtyre viteve janë fokusuar te dy fëmijët e vegjël.